I en artikel på DR kan der læses at væksten i danskernes hjemmedyrkede Cannabis er i vækst. Flere og flere vælger at undgå de kriminelle miljøer, ved at blive selvforsynende. En tendens som også er gældende for de der har behov for Medicinsk Cananbis. For mange medicinske brugere er det ekstra belastning, at de udover at skulle finde energi til deres sygdomsforløb, også skal forholde sig til at skulle kriminaliseres og begå sig i de kriminelle miljøer for at erhverve sig den medicin de har brug for.

Ud over det aspektet med at støtte og omgå sig i et kriminelt miljø, er et andet vigtigt punkt for især de medicinske brugere både prisen, udvalg og kvalitet. For mange kan et sygdomsforløb have store økonomiske konsekvenser, og det at minimere sine udgifter ved selv at dyrke Medicinsk Cannabis

Udvalget og kvaliteten – medicins cannabis mange sorter med forskellige egenskaber – se vores ##MEdicinsk Cannabis Søger

-ikke lavet med profit men kvalitet og helbredelse i øjemed.

En sidste faktor som vi her på Medicinsk Cannabis hører igen og igen, er den positivitet mange beretter det har, at beskæftige sig med dyrkningen i sig selv. Det at have noget at “gå op i”, og fjerne tankerne og fokus fra en sygdomssituation for en stund, kan være opløftende og styrkende for det personlige velbefindende.

Det er stadig ulovligt at dyrke sin egen Cannabis, omend loven omkring Cannabis til medicinsk brug lægger op til en lempelig fortolkning. Her kan du læse mere om lovgivningen.

 

No Comments Yet.

Leave a comment

You must be Logged in to post a comment.