Kontakt os

Har du spørgsmål, kommentarer, ris, ros eller ideer til forbedring?

Så kontakt os!
Vi har brug for alt den feedback vi kan få, til at gøre medicinskcannabis.info endnu bedre!

Vi vil også rigtig gerne høre fra dig, der selv er patient eller pårørende! – uanset om du har lyst til at din historie skal offentliggøres eller ej, så vil vi gerne møde dig, og hjælpe dig hvor vi kan!

BEMÆRK: Vi vejleder ikke om olie, og går ikke ind i konkrete behandlingsforløb
Læs mere her

Er du forsker, læge, sygeplejerske eller anden form for sundhedsfaglig person, og har lyst til at give os din mening, eller fortælle os om dit arbejde med medicinsk Cannabis, så hører vi også rigtig gerne fra dig!

Jounalister og politikere, der arbejder med, for eller imod medicinsk Cannabis, vil vi også rigtig gerne i kontakt med, og vi stiller gerne op til debat og diskussion om emnet.

Har du en spændende nyhed, et forskningsresultat du mener vi bør bringe, en dokumentar vi skal have i vores dokumentar arkiv eller har du fundet en fejl på siden, så skriv endeligt til os!

Vi glæder os til at høre fra dig!

Kontaktformular

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Emne

Din besked

 

Ansvarsfraskrivelse

Velkommen til MedicinskCannabis.info.

Før du kan fortsætte skal du læse følgende igennem, og indikere at du er indforstået med vores præmis og regler her på siden!

MedicinskCannabis.info

-kan ikke holdes til ansvar for enkeltpersoners gøren og laden i forhold til brugen af medicinsk cannabis. Hvis nogen ønsker at bruge den viden vi har samlet, til at forsøge sig med medicinsk cannabis, sker det helt og holdent for personens egen moralske og lovmæssige ansvar.

MedicinskCannabis.info

-udgør ikke en etableret lægestand eller nedsat sundhedsvidenskabelig instans. Vi kan ikke gå ind i konkret sygdomsrådgivning, og tage ansvar for et sygdomsforløb. Hvis vi kommer med råd eller vejledning, er det vigtigt at se disse som anekdotiske erfaringer, som kun er funderet i 1. eller 2. hånds personlige oplevelser, og altså ikke i noget videnskabeligt

MedicinskCannabis.info

-samler mange typer viden og information. Den viden vi har og deler har vi fra publiceret forskning, officielle og uofficielle medicinske cannabis behandlere og fra personlige anekdoter. Vi bestræber os på at gøre det tydeligt, i vores materiale, hvem kilden er, og hvilken type information der er tale om.

MedicinskCannabis.info

-opfordre alle med ønske om at bruge medicinsk cannabis, til at sætte sig grundigt ind i emnet, og gældende lovgivning.

MedicinskCannabis.info

-formidler ikke kontakt til THC olie.

MedicinskCannabis.info

-opfordre alle til at følge gældende lovgivning.

MedicinskCannabis.info

-påstår ikke at cannabis han helbrede nogen form for lidelse eller sygdom. Cannabis kan aktiverer receptorer i kroppen, som bruges af kroppen til at opretholde balance.