Medicinsk Cannabis Indeks

Det medicinske Cannabis indeks (MCI), består af ca. 600 forskellige medicinske Cannabis-sorter, som er inddelt og kategoriseret efter deres effekter og deres mulige medicinske egenskaber. Ved at vælge hvilke effekter eller egenskaber du er interesseret i, får du vist de specifikke sorter der matcher dine kriterier. Når du har fundet en sort du er interesseret i, kan du ved at klikke på den, læse mere om den.

Sådan bruger du MCI

I venstre side af MCI’et finder du den menu, der styrer filtreringen af de forskellige Cannabis-sorter.

Her kan du vælge de egenskaber eller effekter du søger. Du klikker blot på en effekt eller egenskab, for at vælge den til eller fra. Du kan sagtens vælge flere egenskaber på samme tid. F.eks. kunne det være du var interesseret i en Cannabis sort som er fundet god mod smerter og søvnløshed.  Du kan også tilføje et fritekst-søgeord i tekstfeltet øverst.

Sorterne er inddelt i kategorierne Sativa, Indica og Hybrid, som indikere hvilken Cannabis familie de primært tilhører, eller om der er tale om en krydsning mellem de to primære familier (Sativa og Indica). Du kan læse mere om Cannabis og dens botanik her.

Beta Version

Det medicinske Cannabis indeks er stadig i en såkaldt Beta version. Det betyder vi fortsat løbende arbejder på at forbedre det, og at der fortsat er mulighed for at støde på småfejl. Det betyder også at beskrivelserne af nogle af sorterne stadig er på engelsk. Disse vil også løbende blive opdateret, så deres beskrivelse er på dansk. MCI’et virker på nuværende tidspunkt kun til Desktop browsers, men i fremtiden vil mobiler og tablets også være understøttet.
Finder du en fejl, enten i en beskrivelse, eller i adfærden af MCI’et hører vi rigtig gerne fra dig. – det samme gælder hvis du har ris eller ros – eller kommentarer du synes vi bør hører. Du kan kontakte os her.

Kilde:

Vurderingerne der inddeler sorterne efter deres egenskaber er baseret på vurderinger fra medicinske brugere, opsamlet på leafly.com som venligst har stillet deres data til rådighed for siden her.

 

Get Adobe Flash player

 

Ansvarsfraskrivelse

Velkommen til MedicinskCannabis.info.

Før du kan fortsætte skal du læse følgende igennem, og indikere at du er indforstået med vores præmis og regler her på siden!

MedicinskCannabis.info

-kan ikke holdes til ansvar for enkeltpersoners gøren og laden i forhold til brugen af medicinsk cannabis. Hvis nogen ønsker at bruge den viden vi har samlet, til at forsøge sig med medicinsk cannabis, sker det helt og holdent for personens egen moralske og lovmæssige ansvar.

MedicinskCannabis.info

-udgør ikke en etableret lægestand eller nedsat sundhedsvidenskabelig instans. Vi kan ikke gå ind i konkret sygdomsrådgivning, og tage ansvar for et sygdomsforløb. Hvis vi kommer med råd eller vejledning, er det vigtigt at se disse som anekdotiske erfaringer, som kun er funderet i 1. eller 2. hånds personlige oplevelser, og altså ikke i noget videnskabeligt

MedicinskCannabis.info

-samler mange typer viden og information. Den viden vi har og deler har vi fra publiceret forskning, officielle og uofficielle medicinske cannabis behandlere og fra personlige anekdoter. Vi bestræber os på at gøre det tydeligt, i vores materiale, hvem kilden er, og hvilken type information der er tale om.

MedicinskCannabis.info

-opfordre alle med ønske om at bruge medicinsk cannabis, til at sætte sig grundigt ind i emnet, og gældende lovgivning.

MedicinskCannabis.info

-formidler ikke kontakt til THC olie.

MedicinskCannabis.info

-opfordre alle til at følge gældende lovgivning.

MedicinskCannabis.info

-påstår ikke at cannabis han helbrede nogen form for lidelse eller sygdom. Cannabis kan aktiverer receptorer i kroppen, som bruges af kroppen til at opretholde balance.