Opstart af kliniske forsøg med CBG mod psoriasis og eksem

Medical Marijuana, Inc’s (MJMI) investering i AXIM Biotech, har ledt til at der i disse dage states op på verdens første kliniske cannabigerol (CBG).

De kliniske forsøg skal afdække om AXIM’s patenterede CBG tincture kan have en effektiv virkning på Psoriasis og Atopisk eksem.

Til at udføre og overse forsøgene er den anderkendte dermatolog og hudspecialist Dr. Marcus Meinardi,  fra Maurits klinikken i Haag.

Omend dette forsøg søger at fastslå et patenteret præparats virkning, vil det ikke destomindre kunne have en generel positiv effekt på hvordan cannabis anses i forhold til afhjælpning af dermatologiske lidelser.

 

Nyhedskilde og Foto: Financial Content
Medical Marijuana, Inc.'s Investment, AXIM Biotech, Launches World's First Cannabigerol (CBG) Clinical Trials on Psoriasis and Eczema | FinancialContent Business Page
MJNA's Cannabis-Based Drug Development R&D Plans Expand With AXIM Biotech's Clinical Trials on Patent-Pending AX-1602 Including Cannabigerol (CBG)
Link: http://markets.financialcontent.com/stocks/news/read?GUID=32126365&Symbol=MJNA

Comments are closed.

 

Ansvarsfraskrivelse

Velkommen til MedicinskCannabis.info.

Før du kan fortsætte skal du læse følgende igennem, og indikere at du er indforstået med vores præmis og regler her på siden!

MedicinskCannabis.info

-kan ikke holdes til ansvar for enkeltpersoners gøren og laden i forhold til brugen af medicinsk cannabis. Hvis nogen ønsker at bruge den viden vi har samlet, til at forsøge sig med medicinsk cannabis, sker det helt og holdent for personens egen moralske og lovmæssige ansvar.

MedicinskCannabis.info

-udgør ikke en etableret lægestand eller nedsat sundhedsvidenskabelig instans. Vi kan ikke gå ind i konkret sygdomsrådgivning, og tage ansvar for et sygdomsforløb. Hvis vi kommer med råd eller vejledning, er det vigtigt at se disse som anekdotiske erfaringer, som kun er funderet i 1. eller 2. hånds personlige oplevelser, og altså ikke i noget videnskabeligt

MedicinskCannabis.info

-samler mange typer viden og information. Den viden vi har og deler har vi fra publiceret forskning, officielle og uofficielle medicinske cannabis behandlere og fra personlige anekdoter. Vi bestræber os på at gøre det tydeligt, i vores materiale, hvem kilden er, og hvilken type information der er tale om.

MedicinskCannabis.info

-opfordre alle med ønske om at bruge medicinsk cannabis, til at sætte sig grundigt ind i emnet, og gældende lovgivning.

MedicinskCannabis.info

-formidler ikke kontakt til THC olie.

MedicinskCannabis.info

-opfordre alle til at følge gældende lovgivning.

MedicinskCannabis.info

-påstår ikke at cannabis han helbrede nogen form for lidelse eller sygdom. Cannabis kan aktiverer receptorer i kroppen, som bruges af kroppen til at opretholde balance.