Markant effekt i behandlingen af epileptiske anfald med cannabis

Dr. Allan Frankel fra GreenBridge Medical fortæller i en video, om hans arbejde med cannabis i behandling af epileptiske anfald.

I mere end 5 år har GreenBridge Medical CBD, THC og THCa til behandling af epileptiske anfald og andre neurologiske ubalancer.

Dr Frankel fortæller at mere end 65 % af de seneste 100 patienter de har behandlet, har oplevet en markant effekt af behandlingen.

Videre fortæller Dr. Frankel at tilføjelsen af cannabis som tillægsmedikament til en eksisterende medicinering, har  hele 5 gange bedre effekt, end hvis det var endnu et traditionelt medikament der var tilføjet til patientens medicin.

Nyhedskilde og Foto: GreenBridge Medical
CANNABIS FOR TREATMENT OF SEIZURE DISORDERS - Greenbridge Medical Services
Dr. Frankel discusses using cannabidiol (CBD) for treatment of seizure disorders and results from patients at GreenBridge controlling their seizures with CBD, THC & THC-A.
Link: http://www.greenbridgemed.com/cannabis-for-treatment-of-seizure-disorders/

Comments are closed.

 

Ansvarsfraskrivelse

Velkommen til MedicinskCannabis.info.

Før du kan fortsætte skal du læse følgende igennem, og indikere at du er indforstået med vores præmis og regler her på siden!

MedicinskCannabis.info

-kan ikke holdes til ansvar for enkeltpersoners gøren og laden i forhold til brugen af medicinsk cannabis. Hvis nogen ønsker at bruge den viden vi har samlet, til at forsøge sig med medicinsk cannabis, sker det helt og holdent for personens egen moralske og lovmæssige ansvar.

MedicinskCannabis.info

-udgør ikke en etableret lægestand eller nedsat sundhedsvidenskabelig instans. Vi kan ikke gå ind i konkret sygdomsrådgivning, og tage ansvar for et sygdomsforløb. Hvis vi kommer med råd eller vejledning, er det vigtigt at se disse som anekdotiske erfaringer, som kun er funderet i 1. eller 2. hånds personlige oplevelser, og altså ikke i noget videnskabeligt

MedicinskCannabis.info

-samler mange typer viden og information. Den viden vi har og deler har vi fra publiceret forskning, officielle og uofficielle medicinske cannabis behandlere og fra personlige anekdoter. Vi bestræber os på at gøre det tydeligt, i vores materiale, hvem kilden er, og hvilken type information der er tale om.

MedicinskCannabis.info

-opfordre alle med ønske om at bruge medicinsk cannabis, til at sætte sig grundigt ind i emnet, og gældende lovgivning.

MedicinskCannabis.info

-formidler ikke kontakt til THC olie.

MedicinskCannabis.info

-opfordre alle til at følge gældende lovgivning.

MedicinskCannabis.info

-påstår ikke at cannabis han helbrede nogen form for lidelse eller sygdom. Cannabis kan aktiverer receptorer i kroppen, som bruges af kroppen til at opretholde balance.