Brug for hjælp?

På MedicinskCannabis.info kan vi ikke hjælpe dig med dit konkrete sygdomsforløb. Vi går ikke ind i individuelle vejledningsforløb eller konkrete personers sygdom. Det har vi ikke ressourcerne til, og i videre udstrækning heller ikke de sundhedsfagligekompetencer til.

Vi kan heller ikke rådgive dig om hvilken olie du skal købe til hvilken lidelse!

Vi arbejder på at få tilknyttet sundhedsvidendskabelige fagpersoner, som kan faciliterer denne hjælp. – og videre arbejder vi på at få oparbejdet en liste af akrediterede behandlere som du kan tage kontakt til, for mere råd og vejledning.

Indtil da, henviser vi til de danske Facebook grupper, hvor syge og pårørende deler deres erfaringer med cannabis. Se vores anbefaling til de danske Facebook Grupper.

Få direkte at vide når der er nyt!

Vi vil rigtig gerne have lov til at sende dig en email, så snart vi har nyt omkring vores tiltag her på siden.

Tilmeld dig vores nyhedsmail her, og få besked direkte når vi har nyheder til dig!

Følg os på Facebook

Du kan også følge os på facebook og vores nyheder og notifikationer dér.
-og få notifikation om nyt på siden

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål som ikke handler om konkrete behandlinger eller køb af olie, er du mere end velkommen til at skrive til os.

Brug formularen på vores Kontakt side

 

 

Ansvarsfraskrivelse

Velkommen til MedicinskCannabis.info.

Før du kan fortsætte skal du læse følgende igennem, og indikere at du er indforstået med vores præmis og regler her på siden!

MedicinskCannabis.info

-kan ikke holdes til ansvar for enkeltpersoners gøren og laden i forhold til brugen af medicinsk cannabis. Hvis nogen ønsker at bruge den viden vi har samlet, til at forsøge sig med medicinsk cannabis, sker det helt og holdent for personens egen moralske og lovmæssige ansvar.

MedicinskCannabis.info

-udgør ikke en etableret lægestand eller nedsat sundhedsvidenskabelig instans. Vi kan ikke gå ind i konkret sygdomsrådgivning, og tage ansvar for et sygdomsforløb. Hvis vi kommer med råd eller vejledning, er det vigtigt at se disse som anekdotiske erfaringer, som kun er funderet i 1. eller 2. hånds personlige oplevelser, og altså ikke i noget videnskabeligt

MedicinskCannabis.info

-samler mange typer viden og information. Den viden vi har og deler har vi fra publiceret forskning, officielle og uofficielle medicinske cannabis behandlere og fra personlige anekdoter. Vi bestræber os på at gøre det tydeligt, i vores materiale, hvem kilden er, og hvilken type information der er tale om.

MedicinskCannabis.info

-opfordre alle med ønske om at bruge medicinsk cannabis, til at sætte sig grundigt ind i emnet, og gældende lovgivning.

MedicinskCannabis.info

-formidler ikke kontakt til THC olie.

MedicinskCannabis.info

-opfordre alle til at følge gældende lovgivning.

MedicinskCannabis.info

-påstår ikke at cannabis han helbrede nogen form for lidelse eller sygdom. Cannabis kan aktiverer receptorer i kroppen, som bruges af kroppen til at opretholde balance.