Facebook Grupper

På Facebook kan du finde et hav af forskellige grupper og sider hvor erfaringer med medicinsk cannabis deles. Her deltager mange med personlig erfaring med medicinsk cannabis på egen krop, men også selvbestaltede behandlere og aktivister som er interesseret i emnet.

Informationerne i grupperne svinger fra anekdotisk til videnskabelige, og det kan være svært at navigere i informationerne kvalitative egenskaber som læmand.

I grupperne er der også mange sælgere som mere eller mindre åbenlyst har en agenda om at ville sælge deres olie eller anden form for cannabispræparat til de trængende.

Udfordringer

Vi har som udgangspunkt ikke noget at udsætte på grupper hvor der handles med medicinsk cannabis. MEN det er vores klare holdning at salget skal være italesat, og modereres af gruppens administratorer.

Vi hører desværre fra mange at de føler sig bombarderet med private beskeder, og ikke kan stille et spørgsmål uden deres post, fyldes med tilbud om køb af givne produkter.

Der er også rigtig mange modstridende informationer som har holdninger til medicinsk cannabis. Derfor kan spørgsmål fra lidende hurtigt ende i politiske diskussioner og mudderkastning mellem ambasadører for forskellige produkter, eller holdninger.

Anbefaling

Der er mange grupper at vælge imellem. Vælg en gruppe hvor du føler at stemningen er god og hvor der er aktive admins som sikre at diskussionerne ikke løber løbst.

Vælg en gruppe hvor salg enten er forbudt eller modereret og italesat af gruppens adminstratorer. Nogle grupper har salg for øje, og selvom disse grupper har en økonomisk interesse i medlemmerne, kan det være et godt sted for information. Det er vores erfaring at disse grupper har mindre forvirring omkring produkter, og mindre “spam” fra et hav af sælgere. – fordi gruppens administratorer  kun tillader – og forholder sig til sine egne produkter.

Anmeld til administratorerne hvis du bliver kontaktet med tilbud om køb af produkter, så adminstratorerne kan forholde sig til denne adfærd i deres gruppe.

Vælg eventuelt en grupper som har din lidelse som emne. Der dukke flere og flere mindre grupper op, hvor der deles erfaringer omkring én given lidelse. Disse kan i nogle tilfælde være lettest at navigere i, da alt informationen er relevant for en patient med en given lidelse.

Anmeldelse

Kommer snart – en liste over de aktive og relevante danske facebook grupper

 

Har du fundet en fejl

– eller har du en kommetar? Så lad os høre fra dig! Vi bestræber os på at holde informationen på siden ajour og præcis, så vi hører rigtig gerne fra dig, hvis vi har lavet en fejl, eller vores oplysninger er forældede. Tak for din hjælp!

[contact-form-7 id=”2953″ title=”Send os din kommentar!”]